Selasa, 31 Mei 2011

TeRpAnGgiL

salam all..
Ini pertama kali wat blogger.
nk try gak mcm best je bila adk perempuan kesayangan ada blog sendirik.
jadik ni yang rasa terpanggil nak wat.
jadik apalagi jadik mangsa la kene ajar kakaknye yang RABUN IT ni.
sori ye rabun je belum BUTA IT lagi.
hehe..
suami tersayang plak arini g kursus so kenela tido uma mak.
apa org bisnes slalu kata "outstation".
tp bukanla g bisnes suami i mkn gaji je bkn boss.
suami ada kursus keselamatan yang dianjurkan oleh FELDA HOLDINGS dengan kerjasama PBSM Malaysia.selama 4 hari.
Apa2 pun tu jela yg nk cerita wat masa ni.
1st time.almaklumlah..
apa pun selamat datang ke my blogger alinmin heaven hehe..
nnt i try update my blog k.. c u..
wassalam

Tiada ulasan:

Catat Ulasan