Ahad, 12 Jun 2011

SuKu AbAd DaH (25 tahun 2011)

Hari ini merupakan salah satu hari teristimewa buatku kerana hari ini merupakan hari ulang tahunku yang ke 25 tahun dan pada masa yang sama merupakan hari pertama aku menyambutnya sebagai seorang isteri.Jadi tentulah macam-macam hadiah yang aku fikirkan.Apalah yang suamiku akan berikan ke padaku agaknya.
Tepat jam kul 12.00am tadi pun dah berlalu?Kamu semua nak tau, tak pernah-pernah suamiku itu tido awal. Semalam dia leh tido awal. Pukul 10.0pm dah tidur.Sakit jugakla hati ini.Ingatkan dia lupa.Mana taknya selalu kalau tak pukul 12.00am memang tak tidurla asik main game ni ha..
 Game apa lagi "Jin Online"la.
Rupa-rupanya suamiku berpura-pura tidur.Tepat pukul 12.00 dia pura-pura tanya, nak tau apa dia tanya.
Sayang, sekarang ni pukul brapa?
Aku apalagi buat-buatla tidur.Pastu tak semena-mena suamiku berikan sebuah kotak untukku sambil nyanyikan lagu selamat hari lahir untukku. Terharu sangat-sangat.Sebenarnya taklah mengharapkan hadiah sebabnya hari tu dah minta lipstik MAC warna pink dah.untuk birthday.Ni yang original tau..


Lipstik MAC yang baru

Minta lipstik bukannya apa, sebabnya yang lama dah nak habis dah..

Ni yang lama.. hehe

Suami dah belikan dah.Bukan tu aje blikan produk kecantikan yang lain lagi.N ha..

set pencuci muka,pelembap,garnier light siang

body lotion

masker

garnier light overnight

garnier scrub

body syampoo refill
body syampoo
 
set syampu rambut

Banyakkan. Kebetulan masa ni offer. hehe
Bayangkan RM100 + RM65 = RM165.Skali malam tadi ada lagi hadiah.Semua nak tau tak apa. JENG, JENG jENG.. ni ha.. Gelang emas tu.. Mak ai, mahalnya.. RM1140 tu.. nak tau bli kat mana?Kat Poh Kong la..
Terharu rasanya.. Ni yang makin sayang ni..
Walau apa pun kepada semua yang terlintas or terbaca, doakanla kesejahteraan,kesihatan,kebahgiaan kami serta lagi satu, luaskan pintu rezki kami dan cepat-cepatla dapat baby. hehe..
Tq sape yang sudi baca..